Pain à effeuiller, lard et cheddar

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
4 parts

Suroviny

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 34 g
Kalorie 3486 kJ / 834 kcal
Tuk 93 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...