
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45 pour le saladier
- 15 tranches de lard fumé
- 15 tranches fines de cheddar
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 834 kcal / 3486 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 93 g
- Sacharidy
- 34 g
Alternativní recepty
Tourbillon au fromage
2hod. 30min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2hod. 10min
Fleurs chorizo-feta
35min
Pain farci à la mozzarella
45min
Pizzettes escargot
40min
Pains aux quatre fromages
45min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2hod. 15min
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Flammekueche
1hod. 25min
Ficelles picardes
2hod.
Ficelles apéro (Plaisir)
1hod. 15min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3hod. 45min