Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45, pour le saladier
- 15 tranches de lard fumé
- 15 tranches fines de cheddar
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3486 kJ / 834 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 93 g
Alternativní recepty
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Ficelles picardes
2h
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Baguette flammekueche
40min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Pain farci à la mozzarella
45min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min