Pain à effeuiller, lard et cheddar
TM5 TM6

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.2 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45, pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
3486 kJ / 834 kcal
Protein
34 g
Sacharidy
34 g
Tuk
93 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty