
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
nebo ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45 pour fariner
- 100 g de jambon cru type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc coupé en dés
- 200 g de fromage fontina coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 Std. 15 Min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Pizza burger
1 Std. 50 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 Std. 55 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min