Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Sacharidy
- 49 g / 49 g
- Tuk
- 17 g / 17 g
- Vláknina
- 2 g / 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1h 55min
Hamburgers
3u. 15min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1h 15min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Baguette roulée aux graines
2h 35 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35 min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Pain ciabatta
3h 45min
Calzone
2h 50 min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Bagels pizza
2h 50 min