Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Sacharidy
- 49 g / 49 g
- Tuk
- 17 g / 17 g
- Vláknina
- 2 g / 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 godz. 55 min
Pizza façon donut
1 godz. 30 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Pizza burger
1 godz. 50 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Couronne-cake au lard fumé
1 godz. 30 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Panini jambon-fromage
2 godz. 45 min