Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 330 g Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)
- 100 g Sahne
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ¼ TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. kurze Makkaroni, Fusilli, Penne, Muscheln
- 2 Porreestangen, in Ringen (5 mm)
- geriebener Parmesan zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Tortellinisuppe
25min
Käse-Sahne-Nudeln
25min
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 Min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Paprika mit Kartoffelfüllung
1 Std. 30 Min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Bunter Tortellinisalat
40 Min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Tortellini-Auflauf
1 Std. 40 Min