Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 131 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Ribiselschnitten
1 Std.
Polsterzipfl
2h 10 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Osternest aus Germteig
2 Std.
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade
35min