Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 131 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Omas Schokoladenobstkuchen
55min
Ribiselgelee
55min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Zwetschkenröster
1h 30min
Ribiselschnitten
1 godz.
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Marillenkuchen
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Mini-Schaumrollen
1h 40min