Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 150 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel, je nach Feuchtigkeit der Masse 10-50 g mehr
- 90 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Semmelknödel
50min
Eierschöberl
1u.
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Butternockerl
40min