Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier (Größe M)
- 100 g Dinkelkörner
- 2 TL Backpulver
- 370 g Zucker, fein
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prise Salz
- 3 EL Wasser
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Milch
- 70 g Rapsöl
- 500 g rote Ribiseln, entstielt, frisch oder gefroren, abgetropft (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 852 kJ / 204 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 76 mg
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfengolatschen
50min
Fastenbeugerl
1 Std. 30 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Polsterzipfl
2h 10min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Schnelle Biskuitroulade
30min