
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Schlagobers
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 20 g Vanillezucker
- 60 g Staubzucker
- 350 g Topfen, 20% Fett
- 1 TL Zitronensaft
-
300
g Beeren, gemischt, frisch
nebo 300 g Beeren, gemischt, gefroren angetaut -
60
g Rotwein
nebo 60 g Wasser - ½ Zimtstange
- 2 Kardamomkapseln
- 1 TL Maisstärke aufgelöst in 1 EL kaltem Wasser
- frische Pfefferminzblätter zum Dekorieren
- frische Beeren, gemischt zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 315 kcal / 1316 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenkuchen
1hod. 30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Germknödel
1hod.
Zwetschkenröster
1hod. 30min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55min
Topfenschmarrn
50min
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min