Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Schlagobers
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 20 g Vanillezucker
- 60 g Staubzucker
- 350 g Topfen, 20% Fett
- 1 TL Zitronensaft
-
300
g Beeren, gemischt, frisch
nebo 300 g Beeren, gemischt, gefroren, angetaut -
60
g Rotwein
nebo 60 g Wasser - ½ Zimtstange
- 2 Kardamomkapseln
- 1 TL Maisstärke, aufgelöst in 1 EL kaltem Wasser
- frische Pfefferminzblätter zum Dekorieren
- frische Beeren, gemischt zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 315 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50min
Marillenröster
30 min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Germknödel
1h
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20 min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 min
Marillennektar
2 godz.
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Zwetschkenröster
1h 30 min
Frittaten
30 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min