Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 200 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 1 cda de aceite de oliva
- harina de trigo, para enharinar
- 60 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 300 g de agua
- 500 g de calabaza, cortada en cubos (2 cm)
- 30 g de poro, cortado en rebanadas (2 mm)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de champiñón blanco fresco
- 1 pizca de pimienta negra molida
- agua, para hervir
- sal, para cocinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de buey y aceitunas con cebolla caramelizada (Hestan Cue™)
40min
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Risotto con calabaza y tocino
25min
Salsa de 4 quesos
20min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Rosti de papa
40min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Risotto con parmesano
30 min
Pasta quebrada (para quiche)
7 min
Focaccia de papa y romero
1h 40min