Ravioles abiertos con calabaza y setas.

Ravioles abiertos con calabaza y setas.

3.8 4 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min
4 porciones

Suroviny

Pasta
  • de harina de trigo
    200 g
  • huevos
    2
  • de aceite de oliva
    1 cda
  • harina de trigo para enharinar
  • de queso parmesano cortado en trozos
    60 g
  • de agua
    300 g
  • de calabaza cortada en cubos (2 cm)
    500 g
  • de poro cortado en rebanadas (2 mm)
    30 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de sal
    2 - 3 pizcas
  • de nuez moscada en polvo
    1 - 2 pizcas
  • dientes de ajo pelados
    2
  • de champiñón blanco fresco
    200 g
  • de pimienta negra molida
    1 pizca
  • agua para hervir
  • sal para cocinar

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 484.8 kcal / 2028 kJ
Protein 16.3 g
Tuk 25.3 g
Sacharidy 50.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sodík 0.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...