Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro per imburrare
Impasto
- 50 g di Parmigiano, a pezzi
- 500 g di patate, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe
- 50 g di panna
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di maizena
- 50 g di fiocchi d'avena (senza glutine)
Farcitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio di oliva
- 300 g di pomodori, tagliati in quattro spicchi
- ½ cucchiaino di maggiorana
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di granulato per brodo (senza glutine)
- 250 g di mozzarella, a fettine
- preparato di erbe aromatiche secche per pizza (senza glutine) q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Base per pizza
49u. 30min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 Min
Minestrone con ceci
40 Min
Torta di mele con crumble
2 Std. 30 Min
Frittelle di patate
45 Min
Pizza alle verdure
2h 5min
Quiche al mascarpone e pomodori
1hod. 30min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Torta allo yogurt e sambuco
7 Std. 15 Min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min