Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala, a pezzi
- 60 g di cipollotti bianchi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine, a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni
35min
Panzerotti alla romana
55 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Pizza alle verdure
2h 5min
Pizza margherita
2h 10min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Cornetti al prosciutto
35min
Risotto al limone e spinaci
30min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min