Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala, a pezzi
- 60 g di cipollotti bianchi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine, a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne al porro
30 min
Pizza Margherita
2h 10min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Parmigiana di melanzane
2h
Arancini di riso
3h 5 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Focaccia di patate
2h 50 min
Pizza alle verdure
2u. 5min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza margherita
2h 10min
Riso alle verdure
55 Min
Tortino di patate
1 godz. 40 min