Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Torta estiva allo yogurt
5h 15 min
Frappé Banana Split
15 Min
Involtini di carne con verdure
1 Std.
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45 min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min
Fagioli stufati (Boston Baked Beans)
Žádné hodnocení
Pasta sfoglia veloce
2h