Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco secco
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Maionese
5min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Zuppa di pesce misto
40 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Orata al sale
40 min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Linguine con scampi al limone
Žádné hodnocení
Gelato al gusto Cheesecake
Žádné hodnocení
Pastella per fritti
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min