Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Panini per hamburger
1h 45min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Linguine con scampi al limone
Žádné hodnocení
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Focaccia con pomodori
40min
Risotto ai frutti di mare
1 godz. 15 min