Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
nebo 1 cucchiaino di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1h
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Coq au vin
2 Std.
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Verdure asiatiche in agrodolce
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Frittata di zucchine
40min
Riso casimiro
45 Min
Fagiolini al pomodoro
55 Min