Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g de filets de poisson blanc, sans peau, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade moulue
- 100 g de beurre non salé, en morceaux
Panade
- 30 g de beurre non salé, en morceaux
- 100 g de lait
- 50 g de farine blanche
- 1 oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
- 1 jaune d'oeuf
- 2 blancs d'oeufs
- 600 g d'eau
Sauce
- 1 c. à soupe de maïzena
- 100 g de crème, env. 18% M.G.
- 2 échalotes, coupées en 2
- 30 g de beurre, en morceaux
- 150 g de cresson
- 200 g d'eau
- 100 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de pâte de bouillon de poulet
- ½ citron, le jus uniquement
- du poivre noir moulu, selon votre goût
- du cresson, en garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Duo de mini-tresses au beurre
Žádné hodnocení
Sabayon
15 Min
Cheesecake au chocolat blanc
16sa
Cheesecake cuit
3 Std. 10 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Pudding aux fraises
2h 10min
Tourte au poulet et à la poire
2sa 40 dk
Kremšnita (mille-feuille croate)
2 Std.