
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Risotto alle cinque P
30 min
Milanais
3 godz.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Focaccia aux tomates
40 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min