Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Milanais
3ωρ.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau des rois
1h 55min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain paysan
3ωρ.
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20 phút
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min