Focaccia au romarin
TM31 TM5 TM6

Focaccia au romarin

4.6 (56 hodnocení)

Suroviny

Pâte

  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de levure fraîche (20 g)
    nebo 2 c. à café de levure sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 420 g de farine
  • 2 c. à café de sel

Garniture

  • 20 g d'huile d'olive
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais, lavé et séché
  • 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Protein
8.5 g
Sacharidy
54.4 g
Tuk
10.7 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty