Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Milanais
3h
Cake aux branches
1h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Carac (Tartelette au chocolat)
2ωρ.
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Cuchaule
2h 30min
Risotto alle cinque P
30min
Tresse bernoise
1h 45min