Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1h 10min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1h 50min
Cake aux branches
1h 10min
Cake tyrolien automnal
1u. 20min
Focaccia aux tomates
40min
Milanais
3h
Risotto alle cinque P
30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1u. 45min