Focaccia au romarin

Focaccia au romarin

4.5 82 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Pâte
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de levure fraîche (20 g)
    2 c. à café de levure sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 420 g farine à pain
  • 2 c. à café de sel
Garniture
  • 20 g d'huile d'olive
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin, frais lavé et séché
  • 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.5 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 54.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...