Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau des rois
2hod. 15min
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min