Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia au romarin
2u. 30min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Cuchaule
2u. 30min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min