Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de miel
- 300 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g) émiettée
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 sachet de safran en poudre (125 mg)
- 500 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3 Std.
Knöpflis
50 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Moutarde de Bénichon
40min
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min