Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 60 g de beurre, en morceaux, froid
- 15 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- farine à tresse pour fariner
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1319 kJ / 314 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Pères Noël en pâte
2h 10min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Tresse russe aux canneberges
3h
Nœud au lard
2h 10min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Spätzlis au fromage
1óra 10p
Croissants au jambon
35min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min