
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 600 g di formaggio Gruviera in Stücken (3 cm)
- 200 g di formaggio Emmental in Stücken (3 cm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 420 g di vino bianco
- 20 g di liquore Kirsch
- 2 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce nach Belieben
- 700 g di pane bianco in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1322 kcal / 5536 kJ
- Protein
- 69 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 90 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna montata
10min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3hod.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Fonduta moitié-moitié
20min
Burro alle erbe
5min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Fonduta svizzera
20min
Salsa cocktail
5min
Purea di patate
45min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8hod. 20min