Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Uova sode colore azzurro
55min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Pane al latte
2h 20min
Babà napoletano
2h 40min
Burro
40min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Panna cotta
6h 10min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Impasto per pizza
1h