Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Pan brioche
9h 30min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pan Brioche
8h
Grissini
2h
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Torta salata con pollo e pere
Žádné hodnocení
Grissini
1h 20 min
Pane veloce
1h 15 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20 min
Pane ticinese
1h 50 min
Pizza ai peperoni
1j 55 menit