Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di basilico, fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Pasta all'uovo
1h
Marmellata di fragole
1h 5min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45min
Confettura classica
55min
Sale alle erbe aromatiche
5 Min
Maionese
10 Min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Dado vegetale
1h
Crema catalana
40 λεπτ.
Dado vegetale
50 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min