Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di basilico, fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura classica
55min
Crostata di mele
1h 15min
Dado vegetale
1h
Zucchero a velo
5min
Sale alle erbe aromatiche
5min
Gelato veloce alla frutta
10min
Grissini
2j
Vitello tonnato
25sa 30 dk
Burro
Žádné hodnocení
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Torta al limone cotta a vapore
2h 20min