Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, delle dimensioni di un pisello (1 g)
- 150 g di farina di farro bianca
Pane dolce
- 275 g di farina di farro bianca, + q.b. per spianare
-
½ - 1
cucchiaino di semi di anice, interi
nebo ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio secco, interi - 140 g di acqua, fredda
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 40 - 45 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 335 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure al vapore
20min
Pane rustico
2u.
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Pane rustico
2u.
Pane per toast
16 godz.
Marmellata di mele e patate
25min
Biscotti alle mandorle
40min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Panini cotti a vapore
2h 10min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Brodo di carne in pasta
45 min