Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 3 rametti di timo fresco, solo le foglie
- 5 foglioline di salvia fresca
- 1 cipolla (150 g), tagliata in due metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 70 g di pancetta a fette, a pezzi (3 cm)
- 750 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 2 carote, a rondelle (1-2 cm)
- 2 gambi di sedano, a rondelle (1-2 cm)
-
2
cucchiai di dado per brodo (di carne o vegetale)
nebo 2 cubetti di dado per brodo (di carne o vegetale) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di vino bianco, secco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di melanzane
2j
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11ωρ.
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Croissant con ripieno di noci
Žádné hodnocení
Involtini di carne con verdure
1h
Stufato di agnello
50min
Manzo al tamarindo con riso
8h 10min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Panini al müesli
Žádné hodnocení
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h