
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco solo gli aghi
- 3 rametti di timo fresco solo le foglie
- 5 foglioline di salvia fresca
- 1 cipolla (150 g), tagliata in due metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 70 g di pancetta a fette, a pezzi (3 cm)
- 750 g di carne di agnello per spezzatino, disossata a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 2 carote a rondelle (1-2 cm)
- 2 gambi di sedano a rondelle (1-2 cm)
-
2
cucchiai di dado per brodo (di carne o vegetale)
nebo 2 cubetti di dado per brodo (di carne o vegetale) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di vino bianco, secco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Pane rustico
2hod.
Menu: Zuppa di topinambur, salmone in crosta con verdure al forno,trifle di panpepato
Žádné hodnocení
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1hod.
Dado di pollo
50min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Stufato di agnello
50min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1hod. 35min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min