Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 3 rametti di timo fresco, solo le foglie
- 5 foglioline di salvia fresca
- 1 cipolla (150 g), tagliata in due metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 70 g di pancetta a fette, a pezzi (3 cm)
- 750 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 2 carote, a rondelle (1-2 cm)
- 2 gambi di sedano, a rondelle (1-2 cm)
-
2
cucchiai di dado per brodo (di carne o vegetale)
nebo 2 cubetti di dado per brodo (di carne o vegetale) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di vino bianco, secco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Žádné hodnocení
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45min
Funghi all'aglio
20min