Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Panini con insalata di uova
15min
Gelato alla mela con latte di cocco
10 Min
Gulasch
3h
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Gulasch di manzo
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Spezzatino di agnello
1h 45min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Sugo alla bolognese
3h 15min