Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolla, a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano, a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fette di formaggio (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spirali di carote in insalata con mela, feta e noci
20 min
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Žádné hodnocení
Gelato veloce alla frutta
10min
Panna cotta
6h 15min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Insalata di riso
40 min
Farina di riso
10min
Mousse di tonno
10min
Mousse di prosciutto
10min