Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolla, a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano, a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fette di formaggio (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Creste di gallo all'anice
Žádné hodnocení
Focaccia di ceci saporita
3h
Insalata arcobaleno veloce
10min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std.
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Insalata di verdura e frutta
10min
Mousse di prosciutto
10min
Base per pizza
49h 30min