
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fette di formaggio (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 646 kcal / 2704 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel di cavolo rosso
Žádné hodnocení
Padella di verdure alla mediterranea
30min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30min
Pastina da minestra
10min
Zuppa di riso
50min
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Insalata di mele e carote
5min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min