Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla, tagliata a metà
- 20 g di burro
-
1000
g di piselli verdi, freschi
nebo 1000 g di piselli surgelati - 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado di pollo per brodo fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado di pollo per brodo (per 0.5 l) -
200
g di crème fraîche, min 30% di grassi
nebo 200 g di panna acida - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passato di verdure
50 menit
Ragù di carne alla bolognese
1j 30 menit
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Zuppa di zucca
35 Min
Purè di patate nature
55 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1j
Crema di zucchine
30 min
Purea di patate
45 Min