
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla tagliata a metà
- 20 g di burro
-
1000
g di piselli verdi, freschi
nebo 1000 g di piselli surgelati - 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado di pollo per brodo fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado di pollo per brodo (per 0.5 l) -
200
g di crème fraîche, min 30% di grassi
nebo 200 g di panna acida - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Vellutata di pomodori
35min
Besciamella
15min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1hod.
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1hod. 40min
Vellutata di pomodoro
10min
Zuppa di zucca
35min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Purea di patate
45min