Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 350 g di finocchio, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di carote, pelate e tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di porro, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Crema di zucchine
30 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Purè di patate
50 Min
Vellutata di verdure
40 λεπτ.
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Vellutata di funghi champignon
20min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di piselli
40 λεπτ.
Vellutata di zucca e cocco
45min
Vellutata di cavolfiore
50 Min