Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle, in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 3 porri, tagliati finemente, solo la parte bianca (circa 300 g)
-
3
pomodori maturi, tagliati in quarti (circa 300 g)
nebo 200 g di pomodori pelati, scolati e interi (freschi o in scatola)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Tuk
- 101.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Minestrone
45 min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Impasto per pizza
1 Std.
Besciamella
15 Min
Purè di patate
50 min
Besciamella
15 Min
Frittata
35 min
Polenta con ragù di funghi
45 min
Vellutata di piselli
40 min
Purè di patate nature
55 min