Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucchine
30 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 λεπτ.
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Crema marocchina di fave
35 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 λεπτ.
Crema di funghi
20min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di piselli
40 λεπτ.
Vellutata di zucca e cocco
45min
Vellutata di cavolfiore
50 Min