Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di peperoni
20 min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Crema di funghi
20 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Zuppa di rape
30 min
Vellutata di funghi
50 menit
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min
Vellutata di pomodori
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min