Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di pomodori
35 Min
Funghi all'aglio
20min
Crema di funghi
20min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Vellutata di peperoni
20min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di funghi e patate
45min