
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 132 kcal / 550 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guetzli dell’Avvento
Žádné hodnocení
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Zuppa di funghi e patate
45min
Contorno di verdure
25min
Vellutata di piselli
40min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Zuppa di cavolo
50min
Vellutata di cavolfiore
50min