Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patate, tagliate in piccoli pezzi (1-2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 steli di erba cipollina fresca, tagliati finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di verdure
40 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Vellutata di pomodoro
10 Min
Zuppa di cavolo
50 Min
Frittata di zucchine
40 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di piselli
40 Min