Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patate, tagliate in piccoli pezzi (1-2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 steli di erba cipollina fresca, tagliati finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Purè di patate
50 Min
Vellutata di verdure
40 Min
Crema di zucchine
30 Min
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di piselli
40 Min
Crema di bietola
35 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 Min