Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Kip met 'mole verde' saus
Žádné hodnocení
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2hod. 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min