Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vruchtensaus (coulis)
10min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Kip met romige groenten saus
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min