
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
-
1 - 2
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 6 aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
-
2
tl mierikswortel, in pot
nebo 2 tl verse mierikswortel geraspt - 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 483 kcal / 2028 kJ
- Protein
- 54.5 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sangria
10 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min