
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tl gedroogd venkelzaad
- ½ tl komijnzaden
- 1 tl korianderzaden
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
- 4 teentjes knoflook
- 1 - 2 lange rode chilipepers ontpit indien gewenst
- 4 takjes koriander
- 1 el olijfolie
- 100 g wortel in stukken
- 2 selderstengels in stukken
- 100 g rode paprika ontpit, in stukken
- 2 el sojasaus
- 1 el tamarindepasta (zie tip)
- 1 el oestersaus (volitelně)
-
1
el bruine suiker
nebo 1 el suiker - 900 g water
- 300 g Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)
- 500 g worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist
- 270 g kokosroom
- 60 g pindakaas
- 150 g broccoli in roosjes (3 cm)
- 150 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 100 g verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 974 kcal / 4092 kJ
- Protein
- 49.4 g
- Tuk
- 63.1 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Vláknina
- 22.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna valoración
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Ninguna valoración
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zoetzure dhal
Ninguna valoración
Borscht
50min
Hornazo
Ninguna valoración
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Paella met kidneybonen
55min
Chili non Carne
1h