Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tl gedroogd venkelzaad
- ½ tl komijnzaden
- 1 tl korianderzaden
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- gember, vers, gepeld, in stukken (2 cm)
- 4 teentjes knoflook
- 1 - 2 lange rode chilipepers, ontpit indien gewenst
- 4 takjes koriander
- 1 el olijfolie
- 100 g wortel, in stukken
- 2 selderstengels, in stukken
- 100 g rode paprika, ontpit, in stukken
- 2 el sojasaus
- 1 el tamarindepasta (zie tip)
- 1 el oestersaus (volitelně)
-
1
el bruine suiker
nebo 1 el suiker - 900 g water
- 300 g Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)
- 500 g worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist
- 270 g kokosroom
- 60 g pindakaas
- 150 g broccoli, in roosjes (3 cm)
- 150 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g verse princessenbonen, afgesneden en in drieën gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4092 kJ / 974 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 63.1 g
- Vláknina
- 22.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Geluksbal-raketspiezen
Žádné hodnocení
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Zalmsoufflé
1 godz.
Paella met kidneybonen
55 min
Quiche met kip en peer
2h 40min