
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- olijfolie om in te vetten
- 220 g water
- 1 tl suiker
-
2
tl instantgist
nebo 20 g verse gist verkruimeld - 400 g bloem
- 30 g olijfolie
- 1 tl fijn zout
De saus en het beleg
- 240 g kaas medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rode uien in vier gesneden
- 200 g paprika, rode in stukken
- 20 g olijfolie
- 250 g tomaten passata
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
-
1
tl paprikapoeder (gerookt)
nebo 1 tl zoete paprikapoeder - 1 snuifje cayennepeper, gemalen
- 1 tl suiker
- olijfolie om in te vetten
- bloem om te bebloemen
- 300 g spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt
- 4 eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 422 kcal / 1765 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 39.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1hod. 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Gewone yoghurt
14hod.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12hod. 20min
Zalmburgers
25min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip in perziksaus
40min
Risotto bolognese
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min