Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
nebo 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kip in perziksaus
40min
Lamscurry
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Veggie regenboog pizza
Žádné hodnocení
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Kip met rode paprika
1h 5min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min