Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
nebo 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Vislasagne met courgette
1h
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Noten bolognese
35 Min
Kip garam masala
50 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Viscurry
35 Min