
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 takjes rozemarijn, vers alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend in stukken
- ¼ tl fijn zout naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen
- 2 wortelen in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillonpasta (vlees of groenten)
nebo 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3hod.
Kip garam masala
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Couscous met lam en groenten
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min
Kip met amandelen
25min