Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
nebo ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane paesano
3 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Biscotti alle mandorle
40 menit
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Zuppa di verdure
25min
Rose del deserto al cioccolato
50min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min
Torta tirolese d'autunno
1h 20 min
Sugo alla bolognese
3h 15 min