Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
nebo ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3 Std.
Grittibänz dolci
2h 15min
Torta marmorizzata
2 Std.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Cosce di dama
Žádné hodnocení
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Muffin salati allo speck
50 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Quiche ai 4 formaggi
45min