Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (volitelně)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fettine di formaggio (volitelně)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi con patate
50min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Delizie di mela e meringa
2 godz.
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Panini al müesli
Žádné hodnocení
Risotto alla parmigiana
30 min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min
Sugo di verdure
40min
Porri saltati (200 g)
20min
Mousse di tonno
10min