Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano o di altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (volitelně)
- 3 - 5 foglioline di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fettine di formaggio (volitelně)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle (120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù
5h 40min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Polenta ticinese
45 Min
Succo di frutta
10 Min
Dado vegetale
50 min
Pancakes
45 Min
Vellutata di verdure
40 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Bibita ACE
10 Min
Crêpes
1h 20 min.
Pesto alla genovese
20min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 Min