Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 3 ½ cucchiaini di sale
- 250 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di formaggio Appenzeller, in Stücken (3 cm)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, halbiert
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di pomodori ciliegino, halbiert
- 180 g di yogurt naturale
- 60 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- 3 cucchiai di olio di colza
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Salsa all'aglio
15 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Linguine al salmone e vodka
20min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Feta al cartoccio
25 Min
Insalata greca
25 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Pane alle pere
28h
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Mousse al Toblerone®
3h 10min