Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 3 ½ cucchiaini di sale
- 250 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di formaggio Appenzeller, in Stücken (3 cm)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, halbiert
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di pomodori ciliegino, halbiert
- 180 g di yogurt naturale
- 60 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- 3 cucchiai di olio di colza
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45 min.
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Sformato di pasta
50 Min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Lasagne
2 Std.
Insalata di mele e carote
5 Min
Riso casimiro
45 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min