Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 3 ½ cucchiaini di sale
- 250 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di formaggio Appenzeller, in Stücken (3 cm)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, halbiert
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di pomodori ciliegino, halbiert
- 180 g di yogurt naturale
- 60 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- 3 cucchiai di olio di colza
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Polenta ticinese
45min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Cornetti con carne macinata
30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Spezzatino alla zurighese
50min
Treccia bernese
1h 45min