Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetto in pastella
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1 di filetto di maiale (circa 500 g)
- 1 di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di acqua
- 1 confezione di pasta sfoglia, steso (25 x 42 cm)
- 2 cucchiai di pangrattato
- 12 fette di bacon a fette
- 1 uovo, sbattuto
Salsa
- 150 g di panna intera, fredda
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di vino Prosecco o di champagne, (secco)
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min
Biscotti milanesini
3h
Torta di carote argoviese
2h
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Quiche di asparagi
1u.
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Mousse di tonno
5min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1u.
Cornetti al prosciutto
35min
Salsa cocktail
5min
Riso casimiro
45min
Gratin di patate
1h 10 min