Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di petto di pollo, senza pelle
Marinatura
- 2 cipolle, tagliate a metà
- 3 - 4 spicchi di aglio
-
1
pezzo di zenzero fresco, 3 cm, tagliato a fette sottili
nebo 2 cucchiaini di zenzero, secco, macinato - 3 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- 3 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di citronella, liofilizzata o in polvere
- 50 g di olio vergine di sesamo, da semi non tostati
- 50 g di salsa di soia
- 2 cucchiaini di salsa Sambal oelek
Salsa satay
- 200 g di arachidi salate e tostate
- 1 spicchio di aglio
-
20
g di pasta di curry, verde
nebo 20 g di pasta di curry, gialla - 1 cucchiaio di olio vergine di sesamo, da semi non tostati
-
1
cucchiaio di succo di lime
nebo 1 cucchiaio di succo di limone - 400 g di latte di cocco
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 538 kJ / 129 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle alle noci e cannella
Žádné hodnocení
Salsa mojo verde
10 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Salsa all'aglio
10 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Dhal
40 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20 min
Pane all'aglio
15min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min