Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro, a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 625 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Vellutata di pomodori
35 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Condimento alla senape e aceto balsamico
Žádné hodnocení
Colorare le uova di arancione
55min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Feta al cartoccio
25 Min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Filetto di maiale in salsa di senape
30min