Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro, a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 625 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Vellutata di pomodori
35 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min