
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 625 kcal / 2619 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Risotto alla milanese
30min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di funghi e patate
45min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Torta di noci engadinese
1hod. 15min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di arance e zucca
35min
Purea di patate
45min