Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 2 centimetri di zenzero fresco, tritato finemente
- 1 cucchiaio di pasta di curry rosso
- 700 g di zucca (zucca gialla), privata dei semi, a cubetti (1½ cm)
-
130
g di fagioli neri interi in scatola (peso netto sgocciolato: 130 g)
nebo 130 g di fagioli rossi in scatola - 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (230 g)
- 250 g di latte di cocco
- 2 cucchiaino di sale
- 4 petti di pollo (circa 130 g l’uno), senza pelle
- ½ mazzetto di coriandolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302 kJ / 310 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Quiche di asparagi
1h
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Focaccine alle cipolle
35min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Insalata di couscous
50min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min