Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 2 centimetri di zenzero fresco, tritato finemente
- 1 cucchiaio di pasta di curry rosso
- 700 g di zucca (zucca gialla), privata dei semi, a cubetti (1½ cm)
-
130
g di fagioli neri interi in scatola (peso netto sgocciolato: 130 g)
nebo 130 g di fagioli rossi in scatola - 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (230 g)
- 250 g di latte di cocco
- 2 cucchiaino di sale
- 4 petti di pollo (circa 130 g l’uno), senza pelle
- ½ mazzetto di coriandolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302 kJ / 310 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Curry verde di pollo
55 Min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa di zucca
35 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Minestra di carote e menta
35 min