Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 40 g di farina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chalet
40 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Zuppa di rape
30 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 Std. 15 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Caponata di lenticchie
1 Std.
Mapo tofu
20 Min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 Std. 15 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1 Std. 10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Dal di lenticchie
35 Min