Gelatina di ananas e zenzero

Gelatina di ananas e zenzero

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 vasetti

Suroviny

  • 25 g di zenzero fresco pelato e finemente affettato
  • 750 g di ananas fresca tagliato a pezzi
  • 25 g di succo di lime
    25 g di succo di limone
  • 250 g di zucchero gelificante 3:1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 2 g
Kalorie 3017 kJ / 714 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 6.3 g
Sacharidy 171 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...