Mousse ai frutti rossi
TM31 TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    nebo 300 g di frutti rossi, congelati (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g formaggio fresco spalmabile
    nebo 250 g di ricotta
  • 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
38 g
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty