Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
nebo 1000 g diepgevroren doperwtjes - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
nebo 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- ½ tl fijn zout, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Aardappel-preisoep
40 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige tomatensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min