
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
nebo 1000 g bevroren doperwten - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
nebo 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- ½ tl fijn zout naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1hod.
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min