Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
nebo 1000 g bevroren doperwten - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
nebo 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- ½ tl fijn zout, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Koolsoep
50min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige tomatensoep
25 min
Gestoomde kip op zijn geheel
Nessuna valutazione
Erwten met ham
25 min
Pompoensoep
35 min