Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bodem
- boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 120 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
-
250
g gewone koekjes
nebo 250 g tarwekoekjes - 30 g bruine suiker
Vulling
- 750 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 220 g suiker
-
1 ½
tl huisgemaakte vanillesuiker
nebo 1 ½ tl natuurlijk vanille-extract - 3 eieren
- 1 eierdooier
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 3263 kJ / 780 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gebakken kaastaart
3h 10min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Champignontaart
Žádné hodnocení
Citroencurd
1h
Gestoomde citroencake
2h 20min
Kwarktaart in potjes
4h
Snelle kaassoufflés
45 min
Marmercake
2h