
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- 60 g sjalot in stukken (2-3 cm)
- 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
- 200 g aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- olijfolie
- 10 stengels verse bieslook gesnipperd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 198 kcal / 828 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep
15min
Mysterieuze soep
45min
Romige erwtensoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Koolsoep
50min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min