Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- 60 g sjalot, in stukken (2-3 cm)
- 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
- 200 g aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- olijfolie
- 10 stengels verse bieslook, gesnipperd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Courgettesoep met munt
35min
Mysterieuze soep
45min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Pompoensoep
35min
Romige champignonsoep
20min
Romige aspergesoep
25 Min