Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- 60 g sjalot, in stukken (2-3 cm)
- 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
- 200 g aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- olijfolie
- 10 stengels verse bieslook, gesnipperd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 分钟
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40 分钟
Broccolisoep met volkoren croutons
40 分钟
Romige aspergesoep
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige erwtensoep
40 分钟
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Broccolisoep
15 分钟