Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 20 g lente-ui, in stukken (volitelně)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
nebo 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Gestoomde spiegeleieren
15min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Quinoasalade
40min
Indische kippenburger
4 Std.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Pompoenrisotto met spek
25min