Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 20 g lente-ui, in stukken (volitelně)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
nebo 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min