
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 20 g lente-ui in stukken (volitelně)
-
3 - 4
takjes koriander gewassen en gedroogde blaadjes
nebo 3 - 4 takjes peterselie gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder naar believen
- 1 snuifje fijn zout naar believen
- 100 g komkommer in stukken
- 100 g tonijn, uit blik goed uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 335 kcal / 1402 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Žádné hodnocení
Stoofgerecht met tofu
30min
Balletjes met aubergines
1hod.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Snelle regenboogsalade
10min
Vislasagne met courgette
1hod.
Havermoutpap met vers fruit
15min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1hod. 20min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Salade met kip en spelt
1hod. 15min