
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g varkenshaas in repen (0,5 x 1 x 5 cm)
- 50 g sojasaus
- 300 g rijst vermicelli noedels ongekookt
- 50 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl verse gember geraspt
- 150 g rode ui in partjes
- 150 g rode paprika in repen (0,5 x 5 cm)
- 150 g wortel in repen (0,5 x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 70 g oestersaus
- 1 tl zachte bruine basterdsuiker
- 100 g peultjes schoongemaakt
- 150 g babypaksoi grof gehakt
- 1 tl zout
- 1 verse rode chilipeper in schuine ringetjes
- 2 el cashewnoot, geroosterd, ongezout
- 2 lente-uien in schuine ringetjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 414.6 kcal / 1735 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
All-in-one kip cacciatore
2hod. 45min
Kip garam masala
50min
Mini champignon pasteitjes
1hod. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9hod.
Runderpastei met bier
1hod. 40min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min