
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g verse gember in dunne plakjes gesneden
- 200 g uien gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 1 ½ el komijn, gemalen
- 2 el paprika, zoet
- 2 tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 2 tl koriander, gemalen
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden
- 1200 g pompoen vlees
- 1000 g water
-
400
g witte wijn
nebo 400 g water - 60 g tomatenpuree (volitelně)
-
4
volle tl groentebouillonpasta
nebo 4 groentebouillonblokjes - 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 5 lente-uitjes
- 400 g room, elk type (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 225 kcal / 943 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 218 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suikervrij bananenbrood
1hod. 15min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Courgettesoep met munt
35min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2hod.
Broccolisoep
15min
Taart met karamel en vanille
4hod. 30min
Aardappel pannenkoeken
45min
Pudding
15min
Koken van jasmijnrijst
35min
Romige courgettensoep
35min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min