Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g verse gember, in dunne plakjes gesneden
- 200 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 1 ½ el komijn, gemalen
- 2 el paprika, zoet
- 2 tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 2 tl koriander, gemalen
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 1200 g pompoen vlees
- 1000 g water
-
400
g witte wijn
nebo 400 g water - 60 g tomatenpuree (volitelně)
-
4
volle tl groentebouillonpasta
nebo 4 groentebouillonblokjes - 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 5 lente-uitjes
- 400 g room, elk type (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 218 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Butternut en gembersoep
35min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Noten bolognese
35min
Romige champignonsoep
20 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min