Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 709 kJ / 171 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Vegan jus
40 min.
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení
Amandelpap
10 Min
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Paddenstoelentaart
1h 30 min.
Ratatouille
40 min.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min.