Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 709 kJ / 171 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Zachte graanrepen
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Chili con carne
40 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Courgetteomelet
40 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min